OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova

Studijsko putovanje u Italiju 20.-22.01.2023.

E-mail Ispis PDF

U sklopu projekta ReCeZa - Regionalni centar Zabok, djelatnici Srednje škole Zabok i projektni partneri - Srednja škola Prelog, Gospodarska škola Varaždin, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar, Hotel Kaj, BIC Ljubljana i Obrtnička komora Krapinsko zagorske županije – članovi Ceha ugostitelja OKKZŽ u sklopu studijskog putovanja u Italiju posjetili su sajam SIGEP u Riminiju.

Sigep Rimini je nezaobilazan događaj za otkrivanje novosti, inovacija i trendova u desertima i kavi. Posebna se pažnja prodaje sektoru usluživanja hrane: sirovinama i sastojcima, strojevima i opremama, ambalaži i uslugama. SIGEP je jedinstveno mjesto za razvijanje dijaloga s tvrtkama i profesionalcima, te odlična prilika za sklapanje novih poslovnih ugovora, umrežavanja i dijeljenja ideja.

Studijsko putovanje se zaključilo posjetom FICO Eataly World u Bologni gdje se sudjelovalo na strukovnim tečajevima vezanima pastu, vino i sladoled. Riječ je o prvom tematskom parku na svijetu koji je u potpunosti posvećen hrani, a koji sadrži tržnicu, farma, zabavni park, edukativni centar i promotivni punkt za chefove, restorane i proizvođače hrane. Osim što se moglo kupiti brojne namirnice, posjetitelji se mogu educirati o tome kako se proizvodi sir, primjerice parmezan, tjestenina, mortadela, meso poput poznatoga crnog pršuta ili na koji se način preša maslinovo ulje.

U ime Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije zahvaljujemo vodećem projektnom partneru Srednjoj školi Zabok na pozivu i omogućavanju učestvovanja članova Ceha ugostitelja OKKZŽ-vlasnika restorana, u ovom hvalevrijednom strukovnom putovanju.

Ažurirano Srijeda, 25 Siječanj 2023 11:33
 

Informacije KZŽ za obrtnike poljoprivredne i ostale vezane djelatnosti

E-mail Ispis PDF

U Poslovno-tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije u Krapini je u ponedjeljak, 23. siječnja 2023. godine, održana konferencija za medije na kojoj su predstavljene realizirane aktivnosti iz resora poljoprivrede u 2022. godini s osvrtom na planove za 2023. godinu.

Župan Željko Kolar naglasio je kako je u proračunu Krapinsko – zagorske županije za razne potpore u poljoprivredi u 2023. godini osigurano 507.160 eura ili 3.821,197,02 kune, od čega se na mjere ruralnog razvoja odnosi 349.500 eura ili 2.633.307.75 kuna.

Ispred Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije skrećemo pažnju članovima koji se bave poljoprivrednom i ostalim vezanim djelatnostima na najavljene mjere razvoja poljoprivrede koje će Krapinsko-zagorska županija raspisati putem natječaja u 2023. godini. Više u privitku:

Ažurirano Srijeda, 25 Siječanj 2023 09:08
 

Predstavnici OKKZŽ na godišnjem susretu OOZ Šmarje pri Jelšah

E-mail Ispis PDF

U subotu, 21. siječnja, Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah iz Slovenije, nakon koronske stanke, ponovno je organizirala godišnji susret obrtnika i poduzetnika „Od poznanika do prijatelja“, s ciljem povezivanja obrtnika i poduzetnika Kozjanskog. Glavni gosti bili su jubilarci koji su dobili priznanja za obljetnice djelovanja obrta i poduzeća. Predstavnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, potpredsjednik OKKZŽ Dragutin Ulama te tajnica i savjetnica za obrazovanje OKKZŽ Renata Vranić sa zadovoljstvom su se odazvali pozivu partnerske komore iz Slovenije. Uz nazočnost visokih gostiju i potpredsjednika Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Petera Pišeka, predsjednik OOZ Šmarje pri Jelšah Aleš Seidl  uručio je velik broj priznanja članstvu za 2020., 2021. i 2022. godinu.

Bila je ovo prilika da se osvrne na prethodne i buduće zajedničke aktivnosti partnerskih komora od kojih je i nadolazeća zajednička cvjećarka radionica koju će voditi priznati strukovni stručnjak Simon Ogrizek dana 5. veljače 2023. godine u prostorijama OOZ Šmarje pri Jelšah.

Ažurirano Utorak, 24 Siječanj 2023 14:46
 

Održana 1. konstituirajuća sjednica Ceha ugostitelja OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Dana 19. siječnja 2023. godine u prostorijama Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije Ceh ugostitelja  OKKZŽ održao je svoju 1. konstituirajuću sjednicu u mandatnom razdoblju 2022. - 2026. godine, na čelu s predsjednikom Ivanom Đurkinom Benkotićem - UO Sveti Križ Začretje i ostalim članovima Ceha, Darko Grden - UO Stubica, Damir  Čuček - UO Krapina, Dora Greblički Kos - MUO Klanjec, Damir Tumpa - UO Krapinske Toplice i Marijan Jembrih - UO Zlatar. Za potpredsjednika Ceha u mandatnom razdoblju 2022.-2026. godine izabran je  Marijan Jembrih iz Udruženja obrtnika Zlatar.

Na sjednici je raspravljan slijedeći Dnevni red: Verifikacija zapisnika sa 7. sjednice Ceha ugostitelja OKKZŽ, Izbor potpredsjednika Ceha ugostitelja OKKZŽ mandatno razdoblje 2022. – 2026.; Programa rada Ceha ugostitelja OKKZŽ; Izvješće sa 34. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a i Pitanja i prijedlozi.

Ažurirano Utorak, 24 Siječanj 2023 14:46
 

Informacije o međunarodnim poslovnim tenderima

E-mail Ispis PDF

Obavještavamo vas o međunarodnim poslovnim tenderima i međunarodnom traženju ponuda izvođača radova na koje se mogu prijaviti i hrvatski poduzetnici putem sustava Gospodarske diplomacije.

Izdvojili smo nekoliko ponuda iz Republike Slovenije, a zainteresirani obrtnici i poduzetnici kod svake ponude ili međunarodnog natječaja mogu pronaći i kontakte zadužene osobe pri Veleposlanstvu RH u matičnoj zemlji kojoj se mogu javiti s dodatnim pitanjima oko uvjeta ili tehničkih detalja pojedine ponude/tendera.

Ažurirano Utorak, 24 Siječanj 2023 08:00 Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 497

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 1