OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Ugovor sa Zagrebačkom bankom

E-mail Ispis PDF

 Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačka banka potpisali

Ugovor o poslovnoj suradnji

POVOLJNIJA FINANCIJSKA SREDSTAVA ZA OBRTNIKE NA PODRUČJU KRAPINSKO - ZAGORSKE ŽUPANIJE

Ugovor sa Zagrebačkom bankom

Potpisivanjem ugovora o suradnji Zagrebačke banke s 9 udruženja obrtnika Krapinsko-zagorske županije te krovnom organizacijom - Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, obrtnicima su osigurana povoljnija sredstva za prevladavanje recesijskih prilika. Zaba i OKKZŽ i dalje će surađivati na razvoju rješenja za olakšanje poslovanja obrtnika.

Ažurirano Utorak, 17 Kolovoz 2010 00:06 Više...
 

Natječaji Fonda za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša

E-mail Ispis PDF

Natječaji Fonda za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša

Fond za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša objavio je 19. srpnja 2010. godine u Narodnim novinama i na svojim web stranicama pozive za natječaje u sljedećim kategorijama:

1. Natječaj za korištenje sredstava fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi financiranja programa i projekata u području zaštite okoliša
2. Natječaj za korištenje sredstava fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi financiranja projekata organizacija civilnog društva (udruga) u području zaštite okoliša, energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije
3. Natječaj za korištenje sredstava fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi financiranja programa i projekata u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije
Detalje o namjeni sredstava Fonda i uvjetima za dostavu ponuda po natječajima potražite na http://www.fzoeu.hr/ .

Ažurirano Srijeda, 04 Kolovoz 2010 09:31
 

Potpore za očuvanje radnih mjesta

E-mail Ispis PDF

Potpore za očuvanje radnih mjesta

 Hrvatski sabor je na sjednici 30. srpnja 2009. godine donio Zakon o potpori za očuvanje radnih mjesta (Narodne novine br. 94/09.), a dana 02. srpnja 2010. godine Zakon o izmjenama Zakona o potpori za očuvanje radnih mjesta (Narodne novine br.88/10.).

Korisnici potpore mogu biti trgovačka društva i fizičke osobe - za sve radnike obuhvaćene skraćivanjem radnog vremena ili za radnike obuhvaćene skraćivanjem radnog vremena pojedine organizacijske jedinice u kojima se skraćuje radno vrijeme.

Ažurirano Srijeda, 04 Kolovoz 2010 06:37 Više...
 

Poziv za potpore stručnom osposobljavanju i zapošljavanju

E-mail Ispis PDF

JAVNI  POZIV MINISTARSTVA OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI 

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (MOBMS) objavilo  05. srpnja 2010.  slijedeći Javni poziv:

Mjeru potpore za proširenje postojeće djelatnosti Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja nezaposlenih hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja. Za potporu se mogu kandidirati OBRTI, obiteljska poljoprivredna gospodarstva u sustavu PDV-a, a mala trgovačka društva do 50 zaposlenih u 100% privatnom vlasništvu državljana RH i druge pravne osobe do 50 zaposlenih  u 100% privatnom vlasništvu čije je sjedište u RH, uz uvjet da su izmirene obveze prema državi (porezi, doprinosi i svi drugi oblici dugovanja). U obzir se uzimaju poslodavci koji otvaraju radna mjesta i oni koji su već zaposlili osobe iz ciljne skupine nakon 16. travnja 2009. godine. Novčana potpora iznosi 45.000,00 kuna po zaposlenoj osobi iz ciljne skupine. Ukupan iznos isplaćen poduzetniku ne može prelaziti 135.000,00 kuna, a može se ostvariti jednokratno (zapošljavanjem tri osobe u istoj godini).

Javni poziv ostaje otvoren do 10. kolovoza 2010. godine, a svi zahtjevi bit će riješeni do kraja 2010. godine.

Za sve detaljnije informacije obratite na adresu MOBMS-a www.mobms.hr .

Ažurirano Srijeda, 04 Kolovoz 2010 09:34
 

Predstavnici OKKZŽ na predavanju zagorskim gospodarstvenicima

E-mail Ispis PDF

GOSPODARSKI ASPEKTI SKOROG ULASKA HRVATSKE U ČLANSTVO EU 

Predavanje zagorskim gospodarstvenicimaGospodarski aspekti skorog ulaska Republike Hrvatske u članstvo Europske unije bila je tematska okosnica predavanja namijenjenog prvenstveno zagorskim gospodarstvenicima, održanog jučer u HGK Županijskoj komori u Krapini, u organizaciji Županijskog savjeta za europske integracije. Predstavnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije također su prisustvovali ovom predavanju.

Ažurirano Srijeda, 04 Kolovoz 2010 07:44 Više...
 


Stranica 476 od 478

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15