OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

8. DRUŽENJE DUŽNOSNIKA UDRUŽENJA OBRTNIKA OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

8.  DRUŽENJE DUŽNOSNIKA UDRUŽENJA OBRTNIKA OKKZŽ

U cilju boljeg povezivanja obrtnika  Krapinsko-zagorske županije, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije organizirala je 19. lipnja 2010. druženje dužnosnika Udruženja obrtnika s područja Krapinsko-zagorske županije.

Domaćin  8. druženja dužnosnika bilo je Udruženje obrtnika Bedekovčina. Pozdravnu riječ i dobre sportske rezultate prisutnima na samom početku uputili su predsjednik  UO Bedekovčina (domaćin) Darko Ban, načelnik općine Bedekovčina Rajko Vidiček, predsjednik OKKZŽ Dragutin Ranogajec koji je ujedno ravnatelju Srednje škole Bedekovčina Stjepanu Horvatiću, u znak zahvale za pruženo gostoprimstvo, uručio poklon-vazu OKKZŽ. Gosti druženja su i ove godine bili obrtnici Obrtničke komore Ličko-senjske županije kao i  obrtnici Obrtničke komore Zagreb.

Ažurirano Srijeda, 04 Kolovoz 2010 06:18 Više...
 

43. SAJAM I IZLOŽBA ZAGORSKIH VINA BEDEKOVČINA 2010.

E-mail Ispis PDF

43. SAJAM  I  IZLOŽBA ZAGORSKIH  VINA BEDEKOVČINA 2010.

Dana 18. lipnja 2010. na Bedekovčanskim jezerima održano je svečano otvorenje tradicionalne manifestacije  43. Sajam i izložba zagorskih vina Bedekovčina 2010.

Sajam vina Bedekovčina 2010Sajam vina otvorio je krapinsko-zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić, a pohvale zagorskim vinarima i vinogradarima uputili su i domaćin načelnik Općine Bedekovčina Rajko Vidiček, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Dragutin Ranogajec, predsjednik HGK-Županijske komore Krapina Ivica Cerovečki i državni tajnik Branko Mučnjak. Mnogobrojni posjetioci mogli su uživati u degustaciji nagrađenih vina, kulturnim i zabavnim sadržajima i bogatoj ugostiteljskoj ponudi. Šampion sajma i izložbe zagorskih vina je Josip Hanžek iz Zlatara s polusuhim vinom tramincem mirisnim iz berbe 2008. godina. U konkurenciji proizvođača vina za vlastite potrebe nagrađena je Monika Gorički iz Svetog Križa Začretje za suho bijelo vino graševinu, berba 2009. godina. Organizatori manifestacije su Općina Bedekovčina i Udruga vinara i vinogradara Bilikum Bedekovčina uz suorganizatore Krapinsko-zagorsku županiju, HGK Županijsku komoru Krapina, Obrtničku komoru Krapinsko-zagorske županije, TZ KZŽ i Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.    

Ažurirano Srijeda, 04 Kolovoz 2010 06:30
 

OBVEZA POLAGANJA ISPITA O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI ZA OBAVLJANJE DJELATNOSTI JAVNOG CESTOVNOG PRIJEVOZ

E-mail Ispis PDF

Dodatne informacije

Uslijed učestalih upita prijevoznika i  približavanjem  2.6.2010. do kada je za sve prijevoznike propisan rok prilagodbe za regulaciju stručne osposobljenosti, podsjećamo Vas na obvezu polaganja ispita o stručnoj osposobljenosti za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza.

Stručna osposobljenost kao uvjet za dobivanje licencije propisana je Zakonom o prijevozu u cestovnom prometu (“Narodne novine“ br. 178/04, 48/05, 151/05, 111/06, 63/08 i 124/09).


Obveza licenciranja prijevoznika (javni cestovni prijevoz) propisana je člankom 7., uvjeti za dobivanje licencije člankom 8., a stručna osposobljenost osoba odgovornih za prijevoz člankom 11. 

Obrtnička komora KZŽ

Ažurirano Srijeda, 04 Kolovoz 2010 05:34 Više...
 

VISINA KOMORSKOG DOPRINOSA ZA 2013. GODINU

E-mail Ispis PDF

 

I. DOPRINOS U PAUŠALNOM IZNOSU

Visine doprinosa u paušalnom iznosu za udruženja obrtnika, područne obrtničke komore i Hrvatsku obrtničku komoru za 2013. godinu objavljene su u Narodnim novinama broj 03/2013.    Visine doprinosa u paušalnom iznosu  po udruženjima obrtnika OKKZŽ su slijedeće:

Ažurirano Petak, 15 Veljača 2013 11:25 Više...
 


Stranica 512 od 512

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8