OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Predstavnici OKKZŽ na godišnjem susretu OOZ Šmarje pri Jelšah

E-mail Ispis PDF

U subotu, 21. siječnja, Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah iz Slovenije, nakon koronske stanke, ponovno je organizirala godišnji susret obrtnika i poduzetnika „Od poznanika do prijatelja“, s ciljem povezivanja obrtnika i poduzetnika Kozjanskog. Glavni gosti bili su jubilarci koji su dobili priznanja za obljetnice djelovanja obrta i poduzeća. Predstavnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, potpredsjednik OKKZŽ Dragutin Ulama te tajnica i savjetnica za obrazovanje OKKZŽ Renata Vranić sa zadovoljstvom su se odazvali pozivu partnerske komore iz Slovenije. Uz nazočnost visokih gostiju i potpredsjednika Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Petera Pišeka, predsjednik OOZ Šmarje pri Jelšah Aleš Seidl  uručio je velik broj priznanja članstvu za 2020., 2021. i 2022. godinu.

Bila je ovo prilika da se osvrne na prethodne i buduće zajedničke aktivnosti partnerskih komora od kojih je i nadolazeća zajednička cvjećarka radionica koju će voditi priznati strukovni stručnjak Simon Ogrizek dana 5. veljače 2023. godine u prostorijama OOZ Šmarje pri Jelšah.

Ažurirano Utorak, 24 Siječanj 2023 14:46
 

Održana 1. konstituirajuća sjednica Ceha ugostitelja OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Dana 19. siječnja 2023. godine u prostorijama Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije Ceh ugostitelja  OKKZŽ održao je svoju 1. konstituirajuću sjednicu u mandatnom razdoblju 2022. - 2026. godine, na čelu s predsjednikom Ivanom Đurkinom Benkotićem - UO Sveti Križ Začretje i ostalim članovima Ceha, Darko Grden - UO Stubica, Damir  Čuček - UO Krapina, Dora Greblički Kos - MUO Klanjec, Damir Tumpa - UO Krapinske Toplice i Marijan Jembrih - UO Zlatar. Za potpredsjednika Ceha u mandatnom razdoblju 2022.-2026. godine izabran je  Marijan Jembrih iz Udruženja obrtnika Zlatar.

Na sjednici je raspravljan slijedeći Dnevni red: Verifikacija zapisnika sa 7. sjednice Ceha ugostitelja OKKZŽ, Izbor potpredsjednika Ceha ugostitelja OKKZŽ mandatno razdoblje 2022. – 2026.; Programa rada Ceha ugostitelja OKKZŽ; Izvješće sa 34. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a i Pitanja i prijedlozi.

Ažurirano Petak, 17 Ožujak 2023 08:38
 

Informacije o međunarodnim poslovnim tenderima

E-mail Ispis PDF

Obavještavamo vas o međunarodnim poslovnim tenderima i međunarodnom traženju ponuda izvođača radova na koje se mogu prijaviti i hrvatski poduzetnici putem sustava Gospodarske diplomacije.

Izdvojili smo nekoliko ponuda iz Republike Slovenije, a zainteresirani obrtnici i poduzetnici kod svake ponude ili međunarodnog natječaja mogu pronaći i kontakte zadužene osobe pri Veleposlanstvu RH u matičnoj zemlji kojoj se mogu javiti s dodatnim pitanjima oko uvjeta ili tehničkih detalja pojedine ponude/tendera.

Ažurirano Utorak, 24 Siječanj 2023 08:00 Više...
 

Što donose nove izmjene i dopune Zakona o radu?

E-mail Ispis PDF

Izmjenama i dopunama Zakona o radu, s početkom primjene od 1. siječnja 2023.,  usklađuje se zakonodavstvo Republike Hrvatske sa zakonodavstvom Europske unije. U daljnjem tekstu, izdvojiti će se one izmjene i dopune, najvažnije za poslovanje obrtnika:

Ažurirano Utorak, 24 Siječanj 2023 07:58 Više...
 

Poziv na cvjećarsku radionicu „PROLJEĆE PRED VRATIMA“

E-mail Ispis PDF

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah (OOZ Šmarje pri Jelšah) u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ) za svoje članove organizira cvjećarsku radionicu koju će voditi g. Simon Ogrizek, dana 5. veljače 2023. godine (nedjelja). Radionica će se održati u prostorijama OOŽ Šmarje pri Jelšah s početkom od 8,00 sati pa na dalje, na adresi Aškerčev trg 4, Šmarje pri Jelšah, 2 kat. Dio troškova radionice snose OOZ Šmarje pri Jelšah i Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije a dio od 40 EUR snose vlasnice obrta za sebe ili svoje djelatnike (po osobi). Prijave zainteresiranih članova-ca OKKZŽ se zaprimaju u matičnim Udruženjima obrtnika OKKZŽ do 30.01.2023. e-mailom.

 


Stranica 9 od 505

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 12