OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Stubica
Stubica

Gradonačelnik grada Donje Stubice donio Odluku o proglašenju sajmenog dana

E-mail Ispis

Na sugestiju Udruženja obrtnika Stubica a povodom obilježavanja blagdana Svih svetih, gradonačelnik Grada Donje Stubice Nikola Gospočić donio je Odluku o proglašenju sajmenog dana na dan 29.10.2023.g. (nedjelja).

Odlukom je propisano da tijekom sajmenog dana prigodna prodaja na štandovima, klupama i slično, kao sastavni dio sajmenih događanja, može započeti najranije u 07:00 sati i završiti najkasnije u 20:00 sati.
Dozvoljena je prigodna prodaja samo proizvoda i robe koji su predmet i svrha obilježavanja blagdana Svih svetih, izvan prodavaonica.
Lokacije organiziranja prigodne prodaje navedene Odluke su:
• Grobljanska cesta
• Kolodvorska ulica
Ovim putem zahvaljujemo gradonačelniku na usvajanju prijedloga Udruženja kojim će se omogućiti građanima kupnja prigodnih proizvoda, a obrtnicima neometano poslovanje.


 

Općina Stubičke Toplice - objavljen Natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija

E-mail Ispis

Načelnik Općine Stubičke Toplice raspisao je natječaj za dodjelu 30 učeničkih stipendija u mjesečnom iznosu od 39,82 eura i 20 studentskih stipendija u mjesečnom iznosu od 66,36 eura za učenike i studente s prebivalištem na području Općine Stubičke Toplice. Stipendije se dodjeljuju u tri kategorije: kategorija A za nadarene učenike i studente, kategorija B za učenike i studente po socijalnom kriteriju i kategorija C za učenike i studente koji se školuju za prioritetna zanimanja. Učenici i studenti mogu se prijaviti u samo jednoj kategoriji.

Prijave se podnose elektroničkim putem putem poveznice https://som-natjecaj.eu/authentication/register , u roku od 15 dana od dana objave natječaja.

 

Sudjelovanje na Grahfestu u Pakracu

E-mail Ispis

Ekipa Udruženja obrtnika Stubica i ove godine sudjelovala je na gastro manifestaciji Grahfest koju 8. godinu za redom organizira Udruženje obrtnika Pakraca i Lipika.

Dio je to velikog sajma „Slavonski banovac“ koji se u Pakracu održava već 14 godina, a postao je jedan od najvećih sajmova i manifestacija ovog tipa u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Zahvaljujući pakračkim i lipičkim obrtnicima održana je Eno – gastro prezentacija udruženja obrtnika i obrtničkih komora iz cijele Hrvatske.
Tom prigodom ekipe obrtnika predstavljaju svoj kraj, promovira se obrtništvo, tradicija i kultura.

 

NATJEČAJ za odobravanje učeničkih i studentskih stipendija u šk.-akad. g. 2023./2024.

E-mail Ispis

Jedinstveni upravni odjel Grada Donja Stubica objavljuje Natječaj za odobravanje učeničkih i studentskih stipendija u školskoj/akademskoj godini 2023./2024.

Natječaj je namijenjen redovnim učenicima srednjih škola i redovnim studentima koji imaju prebivalište na području Grada Donja Stubica, a ne primaju stipendiju po nekoj drugoj osnovi.

Dodjeljuje se 25 učeničkih i 20 studentskih stipendija.

Zahtjevi se podnose do 31.10.2023.g. na propisanom obrascu koji se može preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Donja Stubica, Trg Matije Gupca 20/II, soba 41 ili na web stranici Grada.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 049/286-442.

 

Javni natječaj za dodjelu stipendija i jednokratnih potpora učenicima srednjih škola i studentima

E-mail Ispis

Gradonačelnik grada Oroslavja je 5.10.2023. godine raspisao Javni natječaj za dodjelu stipendija i jednokratnih potpora učenicima srednjih škola i studentima na području grada Oroslavja za školsku/akademsku godinu 2023./2024.

Natječaj je raspisan u tri kategorije:
1. Stipendije za nadarene učenike i studente
2. Stipendije za učenike i studente po socijalnom kriteriju
3. Stipendije za učenike i studente koji se školuju za deficitarna zanimanja.
Učenici i studenti mogu podnijeti zahtjev za dodjelu stipendija samo u jednoj kategoriji.
Rok za podnošenje zahtjeva iznosi 15 dana od dana objave natječaja i istječe 23.10.2023.g.
Zahtjevi se dostavljaju Jedinstvenom upravnom odjelu grada Oroslavja, Oro trg 1, osobno i preporučenom poštom.
Zahtjevi se podnose na posebnim obrascima koji se mogu dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu grada Oroslavja ili preuzeti s web stranice Grada.
 


Stranica 3 od 64

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner