OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Stubica
Stubica

Otvorenje 31. Zagorskog gospodarskog zbora

E-mail Ispis

Jučer je u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina održano otvorenje 31. Zagorskog gospodarskog zbora koji se održava od 7. do 9. rujna.

Na Zboru izlaže oko 150 izlagača, a zajednički ga organiziraju Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Radio Kaj te Osječko-baranjska županija kao županija partner.

Iz Udruženja obrtnika Stubica izlagači na ovogodišnjem sajmu su: Nikolina Lešković vl. obrta Aretha atelier, obrt za izradu nakita i uljepšavanje, Krešo Rusan vl. obrta "Stolarija Rusan", Ivica Mesar vl. obrta PAN, obrt za izradu tradicijskih drvenih igračaka, Nenad Kučiš vl. obrta Kamen Kučiš, Vesna Leško vl. obrta Salon vjenčanica "Vesna", Barbara Smrček vl. obrta BE VA, obrt za poslovne usluge i Željka Mohač vl. obrta VirtuA, obrt za administrativne usluge.

 

Sudjelovanje na 2. Banovina Gastro Festu

E-mail Ispis

U subotu 2. rujna 2023.g. članovi UO Stubica sudjelovali su na 2. Banovina Gastro Festu.

Manifestacija koju su zajednički organizirali UO Petrinja, Glina i Topusko, općina Topusko i TZ općine Topusko održana je na prostoru vanjskih bazena u Termama Topusko.
Sukladno najavljenog programa, održan je okrugli stol na temu " Obrtništvo u Hrvatskoj i na Banovini u okolnostima nakon pandemije i potresa" na kojem je sudjelovala i predsjednica UO Stubica.
Naše Udruženje predstavilo je svoj kraj gastronomskom ponudom pod nazivom Zagorski tanjur uz tradicijske medenjake iz Marije Bistrice kao desert.
U sklopu cijelog događaja podijeljene su Zahvalnice svima velikodušnu i nesebičnu pomoć nakon potresa 29.12.2020.g. pa tako i UO Stubica, predstavniku svih osoba s našeg područja koje su pomagale na bilo koji način.
 

Obrtnički dani u Imotskom

E-mail Ispis

Od 11. – 13. kolovoza 2023. godine održana je gastronomska manifestacija pod nazivom “Obrtnički dani u Imotskom”.

Obrtnici iz svih krajeva Lijepe naše svojim zajedničkim snagama promovirali su raznolikost i bogatstvo gastronomske ponude koja krasi Republiku Hrvatsku.
Ekipa Udruženja obrtnika Stubica rado se odazvala ovoj manifestaciji na kojoj smo posjetiteljima ponudili domaće kolače, nareske i roštilj.
Imali smo priliku i upoznati prirodne ljepote, običaje, kulturnu baštinu, a posebno gostoprimstvo kojom se ponosi Imotska krajina.
Kolege iz Udruženja obrtnika Imotski bili su nam odlični domaćini na čemu im se od srca zahvaljujemo!
 

Sudjelovanje na Gastro Badlfestu

E-mail Ispis

U subotu 22. srpnja 2023. god. na topličkom placu u Krapinskim Toplicama održan je treći po redu Gastro Badlfest u organizaciji Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice.

Događanje je održano s ciljem promocije obrtništva, suradnje, gastronomske ponude, obogaćivanja turističke i kulturne ponude topličkog kraja te provođenja humanitarne akcije, a prihod od donacija namijenjen za projekte Društva Naša djeca iz Krapinskih Toplica.

Uz udruženja obrtnika i obrtničkih komora iz cijele RH, sudjelovalo je i Udruženje obrtnika Stubica. Naša ekipa je pripremila grah s mesom te su se posjetiteljima ponudili domaći naresci i kolači.

Sretni smo da smo doprinijeli provođenju humanitarne akcije. Zahvaljujemo našim članovima koji su se odazvali manifestaciji i veselimo se ponovnom druženju.

 

Fish piknik u Kopru

E-mail Ispis

U subotu 8.7.2023. godine u organizaciji Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper održan je već tradicionalni Fish piknik. Prilika je to gdje se u opuštenoj atmosferi razmjenjuju iskustva, dojmovi, kontakti između obrtnika i poduzetnika prijateljskih udruženja iz Buzeta, Siska i Stubice sa domaćinima.

Bio je to divan dan proveden s prijateljima, ispunjen smijehom i dobrim raspoloženjem

 


Stranica 5 od 64

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner