OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Stubica
Stubica

4. Festival kose - Advent u kosi

E-mail Ispis

Tvrtka "Shapeit" j.d.o.o. iz Zagreba 20. studenog 2022. godine u hotelu International, Miramarska 24, Zagreb organizirala je 4. Festival kose - Advent u kosi uz dodjelu prestižne nagrade Kristalni cvijet za Najljepšu Adventsku frizuru Hrvatske – Europe.

Udruženje obrtnika Stubica sponzoriralo je nastup dvjema učenicama 3. razreda Srednje škole Oroslavje. Uz pomoć mentorice Divne Maričić, nastupile su učenice Magdalena Brežnjak i Antonija Zović koje su osvojile nagradu za najljepšu adventsku etno frizuru u kategoriji učenici.

Iz Udruženja obrtnika Stubica na događaju su sudjelovale Marija Vrban predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Udruženja, Jasna Bogović Pavlina članica Ceha tekstilaca  OKKZŽ i Carmen Kržak vlasnica obrta EKOETNOART, obrt za proizvodnju i usluge koja je nastupila sa svojim nakitom.

Poklon za sve goste osigurao je obrt Medićarsko svjećarska radnja "ZOZOLLY"-utemeljeno 1882. godine vlasnice Vlaste Hubicki iz Marije Bistrice.

 

OKKZŽ obilježila obljetnicu osnivanja te završetak uređenja novih poslovnih prostora

E-mail Ispis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U petak 4. studenoga Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije obilježila je 28. obljetnicu osnivanja i uručila Zahvalnice za donacije pri opremanju novog poslovnog prostora OKKZŽ:

l.     Zahvalnica Predsjednici Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta Vlasti Hubicki za izniman doprinos u razvoju i promociji tradicijskih i umjetničkih obrta OKKZŽ

II.    Zahvalnica Srednjoj školi Krapina za izniman doprinos poticanju i unapređenju rada obrtničkih asocijacija

lll.    Zahvalnice za  osobno učešće dužnosnika OKKZŽ pri uređenju novog poslovnog prostora OKKZŽ

-         MIRKO BLAŽIČEVIĆ ,TOMICA JURINJAK, DAVOR PLEŠKO,  DARKO VARGA

lV.   Zahvalnicu za donaciju i osobno učešće pri uređenju novog poslovnog prostora OKKZŽ

-       VLADIMIR VIDOVIĆ

V.     Zahvalnice za donacije pri opremanju novog poslovnog prostora OKKZŽ

MLADEN ŠEREK VL. OBRTA „INTER-MS-STOLARIJA, PROIZVODNJA I USLUGE„ PETROVSKO

MILAN FRLJUŽEC VL. OBRTA „FRLJA GRAĐEVINARSTVO, USLUGE I TRGOVINA“ PETROVSKO

UDRUŽENJE OBRTNIKA BEDEKOVČINA

UDRUŽENJE OBRTNIKA GRADOVA DONJA STUBICA, OROSLAVJE I OPĆINA MARIJA BISTRICA, GORNJA STUBICA, STUBIČKE TOPLICE

MEĐUOPĆINSKO UDRUŽENJE OBRTNIKA KLANJEC

UDRUŽENJE OBRTNIKA GRADA KRAPINE I OPĆINE ĐURMANEC, JESENJE, PETROVSKO I RADOBOJ

UDRUŽENJE OBRTNIKA OPĆINA KRAPINSKE TOPLICE

UDRUŽENJA OBRTNIKA PREGRADA, HUM NA SUTLI, DESINIĆ

UDRUŽENJE OBRTNIKA SVETI KRIŽ ZAČRETJE

UDRUŽENJE OBRTNIKA GRADA ZABOKA

UDRUŽENJE OBRTNIKA ZLATAR

OBRTNIČKA KOMORA ZAGREB

PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.

ZAGREBAČKA BANKA D.D.

HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA

Ispred Udruženja obrtnika Stubica, zahvalnicu za donaciju pri opremanju novog poslovnog prostora OKKZŽ preuzela je predsjednica Udruženja Zvjezdana Dekan.

Nakon uručivanja Zahvalnica OKKZŽ za donacije i osobno učešće pri uređenju novih poslovnih prostora Komore uslijedio je nastavak održavanja 2. svečane sjednice Skupštine OKKZŽ prigodom obilježavanja DANA KOMORE 4.studenog – 28 godina od osnutka Komore, koja se održala u restoranu „Ugostiteljstvo Čuček“ vlasnika Damira Čučeka u Đurmancu.

Uz nazočnost uzvanika, gostiju, članova Skupštine, Nadzornog, Upravnog odbora, tajnica Udruženja obrtnika OKKZŽ, dodijeljene su slijedeće Zahvalnice i Priznanja OKKZŽ:

Zahvalnice za dugogodišnje obnašanje dužnosti u tijelima OKKZŽ

STJEPAN KOTARSKI ( od 2015. do 2022. g. predsjednik UO Bedekovčina, član Upravnog odbora i Skupštine OKKZŽ )

IVICA ROGINIĆ ( od 2009. do 2021. g. predsjednik UO Sv. Križ Začretje, član Upravnog odbora OKKZŽ )

PRIZNANJA OKKZŽ ZA 2022. godinu dodijeljena su:

BRONČANA PLAKETA OKKZŽ za 2022. g.:

1. UO BEDEKOVČINA: ZLATKO BAN, vl. obrta KERABAN, trgovina, zastupstva i usluge, Stjepana Radića 25/A, Bedekovčina

2. UO STUBICA: MARKO HORVATEK, vl. obrta „ CENTROPLIN HORVATEK „ montaža-servis i trgovina, Kolodvorska 32 A, Donja Stubica

3. MUO KLANJEC: MARTIN HORVATIN, vl. obrta “STROJNA OBRADA METALA „ Kraljevec na Sutli 110a, Kraljevec na Sutli

4. UO KRAPINA: ROBERT HORVAT, vl. obrta „HORVAT COLOR“ trgovina na veliko i malo, Magistratska 34, Krapina

5. UO KRAPINSKE TOPLICE: MARKO BOGOVIĆ, vl. obrta BOGOVIĆ obrt za završne radove u građevini, Klokovec 69, Krapinske Toplice

6. UO PREGRADA: SINIŠA ALEKSIĆ, vl. obrta za ugostiteljstvo „ ALCAFFE“ , Ljudevita Gaja 17, Pregrada

7. UO SVETI KRIŽ ZAČRETJE: IVAN SEVER, vl. obrta KIKS obrt za trgovinu i graditeljstvo, Galovec Začretski 25 a, Sveti Križ Začretje

8. UO ZABOK: DAMIR BEKINA, vl. obrta LIMARSKO-OBLAGAČKI OBRT „ ZAGORJE“, Gubaševo 24 d,Zabok

9. UO ZLATAR:  IVAN VIDOVIĆ, vl. obrta “AUTOPRIJEVOZNIK IVAN VIDOVIĆ“, Ante Kovačića 1, Zlatar

SREBRNA PLAKETA OKKZŽ za 2022. g.:

UO KRAPINSKE TOPLICE: DARIO FILIPAJ, vl. obrta „GMT“ obrt za niskogradnju, transport, trgovinu i usluge, Vrtnjakovec 106, Krapinske Toplice

ZLATNA PLAKETA OKKZŽ za 2022. g.:

UO KRAPINSKE TOPLICE: MIRKO BLAŽIČEVIĆ, vl. obrta „ ALUMONT„ al, pvc,stolarija nekretnine, Selno 13, Krapinske Toplice

 

Zvjezdana Dekan imenovana za predsjednicu Udruženja obrtnika Stubica

E-mail Ispis

3. studenog 2022. godine održana je 3. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice za mandatno razdoblje 2022.-2026. na kojoj je izabrana predsjednica Udruženja.

Dosadašnjem predsjedniku Nenadu Kučišu prestao je mandat u Udruženju obrtnika Stubica s danom kada je imenovan za predsjednika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije te su raspisani izvanredni izbori.

Upravni odbor kao ovlašteni predlagač, za predsjednicu Udruženja obrtnika Stubica predložio je Zvjezdanu Dekan što su jednoglasno podržali i članovi Skupštine.

Zvjezdana Dekan vlasnica je obrta ALL Dekan, obrt za zastupanje u osiguranju iz Donje Stubice.

Nakon otvaranja obrta aktivno se uključila u rad Udruženja obrtnika Stubica te je svojim zalaganjem i angažmanom jedna od najaktivnijih članica Udruženja.

Osobno je angažirana u organizaciji svih aktivnosti odnosno realizaciji Plana rada Udruženja obrtnika Stubica za svaku godinu. Ističe se angažmanom u provođenju humanitarne akcije Humanitarni obrtnički lonec čiji cilj je, osim humanitarne note, i promocija obrtništva, suradnje, gastronomske ponude karakteristične za određene regije u Hrvatskoj kao i obogaćivanje turističke i kulturne ponude kraja koje Udruženje pokriva. Udruženje obrtnika Stubica zalaže se za promicanje obrtništva te poticanje obrazovanja za obrtnička zanimanja i usavršavanja obrtnika kao i samozapošljavanja u obrtničkim zanimanjima, a Zvjezdanin osobni angažman pridonosi svemu navedenom te samim time dokazuje njezin izniman doprinos razvoju obrtništva na području OKKZŽ.

Najaktivnija je i kod nastupa na manifestacijama diljem RH koje organiziraju ostala udruženja obrtnika i područne komore te je time prepoznatljiva i kao promotorica Udruženja obrtnika Stubica a i turističke ponude našeg kraja.

Sudjeluje na stručnim edukacijama i seminarima kao i svim sportskim događanjima obrtnika.

Aktivna je u tijelima komorskog sustava u svojstvu članice Upravnog odbora i Skupštine Udruženja obrtnika Stubica te kao članica Skupštine OKKZŽ u ovom mandatu.

Po prijedlogu predsjednice za potpredsjednike Udruženja imenovani su Renata Stepan i Stanko Čičko.

Na samom kraju sjednice predsjednica se zahvalila kolegama na povjerenju ističući važnost održavanja sjednica cehova i dolaska na iste kao i suradnju Udruženja sa jedinicama lokalnih samouprava, turističkim zajednicama, strukovnom školom te ostalim institucijama važnima za stvaranje boljih uvjeta za razvoj obrtništva. Pozvala je sve da se još aktivnije uključe u rad Udruženja.
Zahvalila je Nenadu Kučišu na uspješnom vođenju Udruženja proteklih osam godina ističući kako se za njegova mandata, Udruženje obrtnika Stubica etabliralo kao prepoznatljiv partner na lokalnoj razini suradnjom na mnogim projektima od iznimne važnosti za obrtnike. Tijekom njegovog vodstva uređen je i Dom obrtnika. Također je naglasila važnost povezivanja s ostalim udruženjima i područnim komorama na državnoj razini, a sve njegovom zaslugom. Najavila je da će i ona nastaviti u istom smjeru računajući na pomoć ostalih Tijela Udruženja.

Gost sjednice bio je predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Nenad Kučiš,  čestitao je novoizabranoj predsjednici Zvjezdani Dekan na izboru te joj zaželio puno uspjeha u obnašanju ove dužnosti. Zahvalio se svima na suradnji tijekom njegova mandata ističući kako mu je bilo lijepo raditi uz njihovu podršku te ih poziva da na isti način podrže i novu predsjednicu za koju vjeruje da će uspješno raditi za dobrobit Udruženja i svih članova.
Također je čestitao i novoizabranim potpredsjednicima te ih pozvao da budu aktivna podrška novoizabranoj predsjednici.

 

Oglas za najam prostora

E-mail Ispis

Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica objavljuje oglas za najam stambenog prostora površine 75m2 u potkrovlju zgrade Doma obrtnika na adresi Matenačka 6, Donja Stubica.

Prostor je pogodan za stanovanje do osam osoba, sastoji se od dvije kupaonice, spavaćih soba, kuhinje i blagavaone te hodnika.

Sve informacije i pregled prostora može se dogovoriti u Udruženju obrtnika Stubica, Matenačka 6, Donja Stubica ili na broj mob.: 099/4323-595 zaključno do 11. studenog 2022.g.

 

Sudjelovanje na 13. Sajmu “Slavonski Banovac-Pakrac 2022”

E-mail Ispis

Članovi Udruženja obrtnika Stubica sudjelovali su na 13. Sajmu “Slavonski banovac-Pakrac 2022.”, odnosno Etno – gastro prezentaciji udruženja obrtnika i obrtničkih komora iz cijele Hrvatske.
Događanje je održano u subotu 15. listopada. Udruženje obrtnika Stubica je za posjetitelje pripremilo domaće proizvode, licitarska srca, medenjake te su se pripremale lepinje.

Sajam je i ove godine organizirao Grad Pakrac, u suorganizaciji s Udruženjem obrtnika Pakraca i Lipika, Poduzetničkim centrom Pakrac i Turističkom zajednicom Grada Pakraca, u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom.

 


Stranica 5 od 59

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner