OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Stubica
Stubica

Uspješno realiziran 3. Humanitarni obrtnički lonec

E-mail Ispis

U subotu 3. lipnja 2023. godine održan je treći po redu Humanitarni obrtnički lonec. Projekt kojeg je organiziralo Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice okupio je ekipe udruženja obrtnika iz cijele RH i jednu iz Slovenije s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju bolničkog kreveta s dekubitus madracem i ostalih medicinskih potrepština za Mirka Boseca iz Donje Stubice.

Na početku humanitarnog kuhanja prisutne je pozdravila predsjednica Udruženja Zvjezdana Dekan. Dobrodošlicu u Donju Stubicu svima je poželio i gradonačelnik Nikola Gospočić. Ispred Hrvatske obrtničke komore pozdravne riječi uputio je potpredsjednik Antun Trojnar, a događaj je svečano otvorio župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Obrtnici sastavljeni u ekipe pripremali su autohtona jela svoga kraja koja su se ponudila posjetiteljima u zamjenu za donacije. Prikupljeno je dovoljno sredstava te će se narednom razdoblju kupiti planirani bolnički krevet sa dekubitus madracem kao i medicinska pomagala potrebna Mirku Bosecu kako bi mu se olakšao svakodnevni život.

Od srca se zahvaljujemo svim ekipama na sudjelovanju: Udruženju obrtnika Buzet i Območno obrtno-podjetniškoj zbornici Koper, Udruženju obrtnika Sisak, Udruženju obrtnika grada Zagreba i Udruženju trgovaca Zagreb, Udruženju obrtnika Garešnica, Udruženju obrtnika Vrbovsko, Udruženju obrtnika Vukovar, Udruženju obrtnika Pakraca i Lipika, Udruženju obrtnika Novi Vinodolski, Udruženju obrtnika Petrinja, Glina i Topusko, Udruženju obrtnika  grada Karlovca, Udruženju obrtnika Imotski, Udruženju obrtnika Zlatar, Udruženju obrtnika grada Zaboka, Udruženju obrtnika općine Krapinske Toplice, Udruženju obrtnika Pregrada, Hum na Sutli, Desinić, Udruženju obrtnika grada Krapine i općina, Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj te Udruženju obrtnika Bedekovčina.

Na financijskoj i organizacijskoj pomoći pri realizaciji projekta zahvaljujemo gradonačelniku Donje Stubice Nikoli Gospočiću. Zahvaljujemo i Krapinsko-zagorskoj županiji, Hrvatskoj obrtničkoj komori, Obrtničkoj komori KZŽ, Općini Stubičke Toplice, Općini Marija Bistrica, obrtima: Foto-video Klik,  Španmes, Online office, Tehno-Tom, Lolo studio, Error-free, Lovačkom društvu Štuka iz Zlatar Bistrice, Lovačkom društvu Srndač Nespeš, Pivovari Nova runda j.d.o.o.

Posebnu zahvalu upućujemo svim našim članovima i njihovim obiteljima koji su aktivno sudjelovali u organizaciji cijelog projekta.

 

VII. Hodočašće obrtnika Majci Božjoj Gorskoj, Lobor

E-mail Ispis

U organizaciji Udruženja obrtnika Zlatar 28. svibnja 2023. godine održano je VII. Hodočašće obrtnika Majci Božjoj Gorskoj u Loboru. Na Hodočašću su sudjelovali i članovi Udruženja obrtnika Stubica.

 

Sudjelovanje na 16. Obrtničkom kotliću u Vrbovskom

E-mail Ispis

27. svibnja 2023. godine Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice sudjelovalo je na 16. Obrtničkom kotliću u Vrbovskom

 

Zajednički nastup Udruženja obrtnika Stubica i Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice na 1. Dan

E-mail Ispis

Od 19. do 21.5.2023.g. u gradu Karlovcu održavaju se 1. Dani obrtništva.
Cilj sajma obrtništva je približiti učenicima deficitarna obrtnička zanimanja te ih potaknuti na upis u takve srednjoškolske programe.
Uz bogat program cijele manifestacije u organizaciji Udruženja obrtnika grada Karlovca održan je Humanitarni obrtnički kotlić na kojemu su zajedno nastuplili obrtnici iz Udruženja obrtnika Stubica i Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice te na taj način podržali humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za pomoć udruzi Jak kao Jakov.

 

 

Program Stubica fest - 3. Humanitarni obrtnički lonec

E-mail Ispis

 


Stranica 8 od 66

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner