OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Zlatar
Zlatar

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora Udruženja obrtnika Zlatar

E-mail Ispis

Udruženje obrtnika Zlatar raspisuje  Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u zgradi koja se nalazi u dvorištu  Udruženja obrtnika Zlatar, na adresi Zagrebačka 2a, Zlatar, ukupne površine  25 m2 a sastoji se od dvije prostorije sa posebnim ulazom.

Navedeni prostor  daje se u zakup na vrijeme od pet (5) godina  uz mogućnost produljenja, početna cijena zakupnine  poslovnog prostora za obrtnike  iznosi 4,64 €/m, a za ostale, odnosno pravne osobe iznosi 9,26 €/m2.

Uz Ponudu o zakupu poslovnog prostora potrebno je dostaviti:

-       Pismo namjere o vrsti objekta i djelatnosti koju će obavljati u navedenim prostorima,

-       opis plana uređenja poslovnog prostora sa troškovnikom

Rok za podnošenje Ponude je do 18. prosinca 2023.

Ponude sa na natječaj sa navedenom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici  na adresu: Udruženje obrtnika Zlatar, Zagrebačka 2a, Zlatar

Prispjele Ponude razmatrat će Upravni odbor Udruženja obrtnika Zlatar.

Upravni odbor Udruženja može ne izvršiti izbor i poništiti natječaj bez ikakvih pravnih posljedica i bez navođenja razloga za takav postupak.

Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ona ponuda koja uz ispunjenje uvjeta sadrži i najviši iznos zakupnine.

O rezultatima natječaja ponuditelji će biti obaviješteni u roku od  osam (8) dana, od donošenja Odluke o zakupu poslovnog prostora.

Sve informacije o raspisanom Natječaju, kao i uvid u navedeni poslovni prostor mogu se dobiti radnim danom od 8 do 13 sati uz prethodnu najavu u uredu Udruženja obrtnika Zlatar, Zagrebačka 2a, Zlatar ili na broj mobitela: 098/393642.

 

Održano VII. Hodočašće obrtnika Majci Božjoj Gorskoj u Loboru

E-mail Ispis

I  ove godine, u nedjelju, 28. 5. 2023.,  organizirano je, već tradicionalno, sedmo  po redu Hodočašće obrtnika Majci Božjoj Gorskoj u Loboru, kojem je prisustvovalo oko osamdesetak   obrtnika i  njihovih obitelji iz naše županije, te Koprivničko  - Križevačke  i  Varaždinske županije.

Hodočasnici su se okupili ispred župne crkve sv. Ane u Loboru, te nakon upriličene  dobrodošlice Općine Lobor, na  pobožnost križnog puta krenulo se od  kapele sv. Antuna u Zazidju  do Svetišta Majke Božje Gorske, predvođeno loborskim  župnikom, vlč. Tomicom Božičekom.

Hodočasničku Svetu misu predvodio je  vlč. Marijan Culjak, a nakon nje uslijedio je blagoslov obrtnika i  zagovorni ophod svetišta.

Na Hodočašću  su sudjelovali  i članica predsjedništva Hrvatske obrtničke komore i predsjednica Obrtničke komore Koprivničko križevačke županije, gđa. Irena Kovačić,  predsjednik Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije gosp. Nenad Kučiš,  načelnica Općine Lobor, gđa. Ljubica Jembrih, predsjednica Vijeća Grada Zlatara, gđa Danijela Findak,  predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina, gosp. Zlatko Ban, predsjednica Udruženja obrtnika Zlatar,gđa Višnja Loparić, te  ravnateljica Doma za odrasle osobe Lobor-grad, gđa. Darinka Sviben.

Hodočasnicima se pozdravnom riječju obratio Velečasni Tomica Božiček, zaželio im dobrodošlicu, te istaknuo kako je obrtničko hodočašće prilika da obrtnici obave zagovor, te da se duhovno obnove i budu osnaženi u vjeri. Nakon Svete mise svi sudionici bili su počašćeni ručkom uz druženje i pjesmu.

 

Sretan i blagoslovljen Uskrs

E-mail Ispis

 

Održanje prezentacije srednjoškolskih zanimanja za učenike i roditelje po osnovnim školama

E-mail Ispis

Na podrućju Udruženja obrtnika Zlatar održane su prezentaije srednjoškolskih zanimanja za učenike i roditelje u Osnovnim školama.
Na prezentaciji su sudjelovali predstavnici Krapinsko zagorske županije, kao organizatori, predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, predstavnik Udruženja obrtnika Zlatar i Predstavnici Srednjih škola naše županije.

Prezentacije su održane u slijedečim školama:
- 28. 3. 2023. Osnovna škola Zlatar Bistrica i Osnovna škola Ante Kovačić Zlatar
- 29. 3. 2023. Osnovna škola Konjščina i Osnovna škola Vladimira Nazora Budinščina
- 30. 3. 2023. Odnovna škola Belec i Osnovna škola Franje Horvata Kiša Lobor
- 3. 4. 2023.  Osnovna škola Ljudevita Gaja Mihovljan i Osnovna škola Mače

Na prezentaciji, učenici i roditelji dobili su informacije o mogućnosti odabira zanimanja, prikazani su promotivni filmovi deficitarnih zanimamja: zidar, stolar, keramičar, vodoinstalter, kuhar i konobar.
Prisutni su bili upoznati o upisu u Jedinstveni model obrazovanja za trogodišnja zanimanja, a predstavnici srednjih škola naše županie upoznali su ih o programu obrazovanja, te na infopultovima dobili su detaljnije informacije o željenom zanimanju, kao i promotivne materijale i letke.
Poseban naglasak stavljen je na deficitarna zanimanja, te je naglaženo da Županija svim učenicima koji upišu deficitarno zanimanje osigurava stipendiju za sve tri godine školovanja.

 

 

 

 

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 50

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner